beats by dre cheap

Ostavka trenera ZOK Kakanj

Vijest da je uspješni trener odbojkašica Kaknja Jasminko Hasagić podnio neopozivu ostavku odjeknula je kao grom iz vedra neba. Iznenadni rastanak uslijedio je samo tri dana nakon što su odbojkašice Kaknja izgubile bod protiv Kula Gradačca.

Jasminko Hasagić je u pismenoj formi predsjedniku kluba Mirsadu Bjelopoljaku podnio neopozivu ostavku.

- Moralna dužnost je da podnesem ostavku, jer nisam ispunio obećanje da do utakmice 8.kola protiv Jedinstva u Brčo Distriktu nećemo izgubiti set, a pogotovo bod. Preuzimam na sebe odgovornost za neuspjeh protiv Kule Gradačca i podnosim ostavku, stoji u obrazloženju, kojeg je Hasagić dostavio predsjedniku Bjelopoljaku.

Ostavka Hasagića iznenadila je ljubitelje odbojke u “Gradu rudara”, jer je njegova ekipa ostvarila sedam uzastopnih pobjeda. Vodstvo kluba još nije pronašlo nasljednika, ali će, kako kaže predsjednik Skupštine Abdulah-Adi Delibašić, brzo pronaći adekvatno rješenje.

Privremeno treniranje ženske ekipe preuzeo je trener odbojkaša Edin Baković, jedini profesionalac u klubu, koji kao i sada već bivši trener odbojkašica Jasminko Hasagić, nije imao asistenta.

OK KAKANJ
http://vckakanj.blogger.ba
30/11/2008 22:13