beats by dre cheap

Kakanj - Brcko Jedinstvo 3:0

Utakmica izmedju Davida i Golijata ili ti ga Kaknja i Brckog, kao sto se i ocekivalo protekla je u potpunoj dominaciji Kaknja. Iako bez suspendovanog trenera, koji je danas odradio kaznu koju je dobio u Odzaku, kakanjci nisu dali nikakve sanse ekipi iz Brckog. Trener Bakovic je dosta rotirao i dao je prednost igracima koji nisu imali velike sanse za dokaze, posebno se istakao korektor Zeljko Maric, koji je nakon 2 losa poena proradio i do kraja meca nije pravio greske. Gotovo slicna situacija bila je i s Jasminom Hadzifejzovicem, koji je nakon potpune dekocentracije na pocetku meca uspio se sabrati i na kraju odigrati veoma dobar mec.

Prvi poen osvjaju gosti iz Brckog i to im je bilo jedino vodstvo u prvom setu, do prvog tehnickog time out-a Kakanj uspjeva svoju prednost dici na + 2. Do kraja seta Kakanj pravi par sitnih gresaka pa se taj set zavrasa "samo" 25:19 za Kakanj.

Drugi set Kakanj bolje krece, ali na tehnicki time out odlazi s prednosti od samo jednog poena. Negdje na sredini seta Kakanj pravi kljucnu prednost i uspjeva se udaljiti na +7, koju prednost cuva do kraja seta i taj set rjesava 25:18.

Treci set, gotovo repriza drugog seta, a u ovom setu Kakanj je igrao u sastavu: Kambic, Micic, Curan, Maric, Bjelopoljak, Hadzifejzovic, kao sto vodimo samo su Curan i Micic iz prve postave, ipak kvaliteta je idalje na strani Kaknja, koji s pola snage uspjevaju osvojiti i treci set rezultatom 25:18.

Rezultat po setovima je mogao biti i ubjedljiviji da se nisu pravili neke sitne greske, ipak Brckom idalje ostaje grcevita borba za opstanak u ligi, dok je Kakanj s nova tri boda zadrzao prvu poziciju.Rezultati ankete:

Kakanj - Brcko  
Selection   Votes
pobjeda 3:0  86% 6
pobjeda 3:1  0% 0
pobjeda 3:2  0% 0
poraz 0:3  14% 1
poraz 1:3  0% 0
poraz 2:3  0% 0
7 votes tota

OK KAKANJ
http://vckakanj.blogger.ba
08/11/2008 20:49